Laatimispäivä: 28.4.2016

 1. REKISTERINPITÄJÄ
  1. Nimi: Toimitori Oy
  2. Osoite: Fredrikinkatu 61 A 6k, 00100 Helsinki
 2. YHTEYHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
  1. Nimi: Kati Helavirta
  2. Osoite: Fredrikinkatu 61 A 6k, 00100 Helsinki
  3. Muut yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 3. REKISTERIN NIMI
  1. Asiakas-(palvelun ostajat) ja henkilöstöhallinnon rekisteri (työntekijät)
 4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
  1. Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteiden ja palvelussuhteiden hoitamiseksi. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Toimitori Oy:n toimintaan liittyvien tehtävien ja palveluiden hoito ja kehittäminen, rekisteröityjen yksilöiminen ja tunnistaminen, asiakassuhteen ja yhteystietojen hallinta,riskienhallinta, palvelujen kohdentaminen asiakkaille ja lakiin perustuvien ja viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisten säilytys-, raportointi- ja kyselyvelvoitteiden hoitaminen.

 5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
  1. Rekisteröidyttäessä palveluun kerätään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, henkilötunnus, syntymäaika, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka.
  2. Palveluja käytettäessä käyttäjä ohjataan tunnistautumaan tunnistuspalvelun (VEMAS-palvelu) kautta. VEMAS-palvelun kautta jokaisesta tunnistetusta käyttäjästä välittyy Toimitori Oy:lle käyttäjän nimi ja henkilötunnus. Henkilötunnus tallentuu lokitietoihin mahdollista virheselvittelyä varten. Lokitietoja säilytetään palvelussa rajoitettu aika.
 6. SÄÄNNÖN MUKAISET TIETOLÄHTEET
  1. Tietoja voi kertyä Toimitori Oy:n omassa toiminnassa. Pääasiallisesti tietolähteenä ovat rekisteröidyt henkilöt.
 7. TIETOJEN SÄÄNÖMUKAISET LUOVUTUKSET
  1. Henkilötietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.
 8. TIETOJEN SIIRTO EU:n TAI ETA:n ULKOPUOLELLE
  1. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
 9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
  1. Palveluja käytettäessä käyttäjä ohjataan tunnistautumaan tunnistuspalvelun (VEMAS-palvelu) kautta. VEMAS-palvelun kautta jokaisesta tunnistetusta käyttäjästä välittyy Toimitori Oy:lle käyttäjän nimi ja henkilötunnus. Henkilötunnus tallentuu lokitietoihin mahdollista virheselvittelyä varten. Lokitietoja säilytetään palvelussa rajoitettu aika.
  2. Osassa Palvelun kautta Toimitori Oy:lle lähetettävissä lomakkeissa käyttäjää pyydetään ilmoittamaan henkilötietonsa. Näiden lomakkeiden lähetys on salattu SSL-protokollaa käyttäen. Muiden lomakkeiden lähetys samoin kuin sähköpostin lähettäminen Palvelussa ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin on suojaamatonta.
  3. Henkilötietojen suojaus sisältää seuraavat turvallisuuskontrollit

   – verkkotasolla (esim. ympäröivät palomuurit),

   – käyttöjärjestelmätasolla (käyttöjärjestelmät pidetään päivitettyinä, järjestelmiä suojataan niiden haavoittuvuuden vähentämiseksi),

   – ohjelmien ja palveluiden tasolla (käyttöoikeussääntöjä sovelletaan, tarkastuslokeja pidetään ja haavoittuvuusarvioita suoritetaan tuotannossa käytettäville ohjelmistoille sen varmistamiseksi, että tietojen luottamuksellisuus, muuttumattomuus ja saatavuus on suojattu) ja

   – tietokantatasolla (pääsy tietoihin on rajoitettu).
   Henkilötiedoista otetaan myös varmuuskopiot säännöllisesti ja nämä varmuuskopiot varastoidaan ja suojataan turvallisesti. Kaikki järjestelmät, joilla on pääsy henkilötietoihin, on suojattu myös pääte-tason turvallisuuskontrolleilla (esim. virus- ja haittaohjelmasuojaus, palomuuri jne.).